Kan ik
vrijwilligerswerk doen
voor Jongerengids?
Ben je 16-plusser en heb je zin om héél veel schoolverlaters te ontmoeten? Kan je nog een extra centje gebruiken na de dure eindejaarsperiode? Nood aan wat praktijkervaring voor je verkoopskwaliteiten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Jongerengids zoekt gemotiveerde vrijwilligers om zijn gloednieuwe stand op de studie-informatiedagen (SID-in) te bemannen/bevrouwen/be-x-en. Je deelt folders en webcamcovers uit, daagt jongeren uit voor een draai aan het rad aan onze bakfiets en vertelt leerkrachten over onze methodiekenmap.

In ruil voor een dagje op de SID-in krijg je een vrijwilligersvergoeding van 32,71 euro per dag, een vergoeding voor je vervoersonkosten en gratis eten en drinken tijdens de werkuren.

We zoeken 2 vrijwilligers voor volgende momenten op volgende locaties. Je mag zelf kiezen hoeveel dagen je werkt. Stel je gerust kandidaat samen met een vriend of vriendin.

  • Brabanthal Leuven: 11 januari 2018
  • Flanders Expo Gent: 18, 19 januari 2018
  • Antwerp Expo: 1 februari 2018
  • Limburghal Genk: 8, 9, 10 februari 2018
  •  Xpo Kortrijk Hal 1: 1, 2, 3 maart 2018

Een donderdag en vrijdag op de SID-in start om 9u en eindigt om 16u. ’s Middags is er een uur pauze. Op zaterdag start de SID-in om 10u en eindigt om 16u. De Sid-in op zaterdag is doorlopend geopend.

We vragen wel om er 20 minuten op voorhand te zijn en om na de uren alles op te ruimen.

Interesse? Neem contact op met Marian Michielsen via marian.michielsen@ambrassade.be of 02 551 13 53 en laat zeker weten welke data je kan.